Сряда
8 Фев 2023
Изпрати до (е-майл):
От (Име):
От (е-майл):
Изявления на Венци Стефанов ядосаха "Берое"

18 Април 2013 - 14:16

- Автор:

Сподели във Facebook

Изявления на Венци Стефанов ядосаха "Берое"

 Изявленията на президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов допълнително нажежиха обстановката преди днешния полуфинал за Купата на България с "Берое". В свои интервюта колоритният бос на "белите" намекна, че "Берое" може да победи само със съдийска помощ. 

"Преди три-четири години, пак преди едни избори, ни заклаха в Стара Загора. Отрязаха ни главата като на гергьовско агне", заяви в свое интервю Стефанов. В отговор от "Берое" разпространиха изявление, в което ръководството декларира, че клубът никога, по никакъв начин и поради никакви обстоятелства не се е бъркал в работата на българските съдии и не никой от клуба не се е опитвал да влияе на техните решения. 
"Президентът на ПФК "Славия" Венцеслав Стефанов си позволява да коментира ПФК "Берое" и хвърля неоснователни и недоказани обвинения спрямо нашия клуб", категорични са от "Берое".
"За всички е видно, че нашият отбор играе феърплей във всеки един двубой и това явно притеснява някои хора. Ние гледаме само нашия отбор и нашия клуб. Стремим се да работим професионално във всяко едно отношение и считаме, че към момента сме на едно добро за българските стандарти ниво. В тази връзка държим да уточним, че за нас не е професионално и етично да нападаш противника, чрез необосновани твърдения по медиите, да отклоняваш вниманието от спортно-техническата страна на тази игра, да насаждаш напрежение и даваш тон на работата на футболните съдии", се посочва в изявлението на "Берое".
Старозагорци заявяват също, че искат само честност и феърплей във всеки един техен двубой.  "Вярваме, че съдията на днешния полуфинал ще се справи с мача, който ще се излъчва директно в национален ефир и цялата футболна общественост ще има възможност да види дали някой от отборите е ощетен. Ние излизаме да играем футбол. Футболните срещи са за това, а приказките знаете за къде!", се казва още в обръщението на старозагорския клуб.
Сподели във Facebook

Социално четене
Чрез социалното четене споделяте по свое желание новини от Destar.bg със свои приятели от Facebook.
Последвайте Destar.bg!
 
Най-нови от Спорт
Нова фитнес площадка и игрище правят в Стара Загора
Заместник-министърът на младежта и спорта...
Световен шампион по шах дари купата си на Казанлъшко...
Световният шампион по шахмат за ученици до 10...
Започна европейското първенство по...
50 състезатели от 10 отбора от Румъния,...

04:45 Още от деня с Димитър Цонев информационно предаване/п/

Виж цялата програма на БНТ1

04:30 "Светлината на моя живот"/п./ - сериал

Виж цялата програма на bTV

04:50 "Дневникът на Венета" - токшоу с водещ Венета Райкова

Виж цялата програма на TV7

06:00 "World stories - малки истории от големия свят" - предаване на НТВ

Виж цялата програма на Нова

снимка на деня
Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници. Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници.
Автор: ДЕСТАР


DESTAR информационна агенция. Всички права запазени! Абонамент за новини (RSS) | Абонамент за newsletter