Понеделник
17 Юни 2024
Общи условия

Използваните технологии и съдържанието на информационна агенция „ДЕСТАР“ са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Публикуването и ползването на текстове, снимки, видео и аудио материалите се допуска само след писмено съгласие на информационна агенция „ДЕСТАР“.

Външни автори могат да изпращат текстове, снимков, видео и аудио материали на посочените e-mail адреси, като със самия факт на изпращане декларират, че същите не са преди това предоставяни на трето лице и се ангажират, че няма да го направят, докато информационна агенция „ДЕСТАР“ не изрази отношение да го ползва. Изпращането на някой от горепосочените материали обективира и желанието на автора да предостави правата си върху собствения материал на информационна агенция „ДЕСТАР“. Агенцията преценя да използва и придобие правата върху материала при публикуването му или евентуално разпространяване чрез друга медия. За решението си „ДЕСТАР“ не се задължава изрично да уведоми автора, като се приема, че ако публикация не последва в едноседмичен срок, такава е отказана. Получени материали с непосочени три имена и координати за връзка или при липса на идентифициращ автора знак автоматично стават собственост на информационна агенция „ДЕСТАР“ и за тях възнаграждение не може да се претендира. Редакцията не съхранява и не връща изпратените до нея материали. При нарушение на горепосочените правила за публикуване и ако се окаже, че даден материал все пак е бил предоставен и на друга медия или трети лица, при спор кому принадлежи авторското право, както и при имуществена претенция от трето лице, информационна агенция „ДЕСТАР“ може да предяви иск за обезщетяване на евентуални вреди срещу автора поради негова недобросъвестност, както и да го конституира в съдебния процес.

При необходимост информационна агенция „ДЕСТАР“ си запазва правото да променя настоящите Условия.

 

 

времето
ГрадДнесУтре
Стара ЗагораСтара Загора
Стара Загора
КазанлъкКазанлък
Казанлък
СофияСофия
София
ПловдивПловдив
11°
Пловдив
11°
ВарнаВарна
Варна
БургасБургас
Бургас
РусеРусе
Русе
Велико ТърновоВелико Търново
Велико Търново
Слънчев брягСлънчев бряг
Слънчев бряг
АлбенаАлбена
Албена
СозополСозопол
Созопол
снимка на деня
Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници. Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници.
Автор: ДЕСТАР
валути 17.06.2024 г.
1 CAD 1.3301 10 TRY 0.0561
1 PLN 0.4472 10 CZK 0.0791
1 AUD 1.2106 1 SEK 0.1735
1 NOK 0.1715 10 JPY 0.0117
1 EUR 1.9558 1 GBP 2.3227
1 CHF 2.0514 1 USD 1.8303


DESTAR информационна агенция. Всички права запазени! Абонамент за новини (RSS) | Абонамент за newsletter