Сряда
29 Май 2024
Изпрати до (е-майл):
От (Име):
От (е-майл):
Само позитивни новини

10 Декември 2013 - 19:42

- Автор:

Сподели във Facebook

Сайтът Добри новини е продукт от труда на няколко създатели на съдържание, които нямат претенциите да са журналисти и се гордеят с това :) Мислете за нас, като група ентусиасти, които обичат да пишат и търсят позитивното.

За съжаление голяма част от българските медии вече са зависими и защитават определени икономически или политически интереси, което е довело до лошото име на българската журналистика. Можем да ви обещаем едно, този сайт е независим, безпристрастен и ще остане такъв в бъдеще.

Проектът е отворен и ние приемаме доброволци, които искат да участват в създаването на съдържание за сайта. Ако вие сте позитивна личност, прекарвате дълго време онлайн и искате да помогнете, свържете се с нас от страница Контакти.

Нашата мисия

Нашето желание и усилия ще бъдат да ви разсеем от всекидневните грижи, да ви заредим с положителна енергия, да ви покажем, че все още има добро и то е навсякъде около нас, независимо, че традиционните медии не му обръщат нужното внимание. Сигурно някой ще ни обвини, че сме медия с “розови очила” и … ще бъде прав. Точно така ни възприемайте, ако желаете – вярваме, че това е само за добро.

Сайтът dobrinovini.com се чете от интелигентни хора, които подкрепят идеята, вярват в доброто и имат нужда от капчица положителна емоция. Ако и вие сте такъв човек, абонирайте се за Добри новини, по имейл или чрез RSS четец.

- See more at: http://dobrinovini.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b8-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/#sthash.uI2rOIZJ.dpuf

В създаването на DobriNovini участват няколко доброволци, които искат да помогнат за развитието на сайта. Сред тях няма професионални журналисти, само хора които обичат да пишат. В този сайт няма да откриете политически новини ли и жълти клюки, нито криминална хроника. Стремежът на редакторите на сайта е да създаде приятно място, което да Ви информира и зарежда с положителни емоции. Можете да се абонирате по имейл за седмичен бюлетин или да следите добрите новини в социалните мрежи.

Сподели във Facebook

Социално четене
Чрез социалното четене споделяте по свое желание новини от Destar.bg със свои приятели от Facebook.
Последвайте Destar.bg!
 
Най-нови от Общество
Световноизвестни тромпетисти събира Джаз форум в...
Тромпетисти от световна величина ще свирят...
Мануела Малеева откри ортопедична работилница в...
Благотворителна ортопедична работилница в...
Грузински филм взе "Златната липа"
Грузинската лента "Запази си...

04:45 Още от деня с Димитър Цонев информационно предаване/п/

Виж цялата програма на БНТ1

04:30 "Светлината на моя живот"/п./ - сериал

Виж цялата програма на bTV

04:50 "Дневникът на Венета" - токшоу с водещ Венета Райкова

Виж цялата програма на TV7

06:00 "World stories - малки истории от големия свят" - предаване на НТВ

Виж цялата програма на Нова

снимка на деня
Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници. Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници.
Автор: ДЕСТАР


DESTAR информационна агенция. Всички права запазени! Абонамент за новини (RSS) | Абонамент за newsletter