Понеделник
17 Юни 2024
Изпрати до (е-майл):
От (Име):
От (е-майл):
Румен Гайтански- Вълка ще чисти Стара Загора

04 Юни 2013 - 15:19

- Автор:

Сподели във Facebook

Румен Гайтански- Вълка ще чисти Стара Загора

Фирма "Зауба" ще чисти временно Стара Загора, до избора на постоянен изпълнител на дейностите по почистването, информираха от община Стара Загора.
Временната сметопочистваща фирма "Зауба" е тясно свързана с Румен Гайтански, известен още като Вълка. Същото дружество в началото на годината бе избрано временно да чисти и община Кърджали, като акционер в него е фирма "Волф" АД и "Волф Имобиилен", представлявани от Румен Гайтански. И в двата града смяната стана за сметка на дружества на "Титан". В Кърджали през февруари "Зауба" замениха "Титан Клинър", след като им изтече договора. В Стара Загора ще изпълняват сметосъбирането временно след прекратяване на договора с "Нелсен Чистота", част от структурата на "Титан". С Решение от миналата седмица Общинския съвет в Стара Загора възложи на кмета на общината извършването на действията по прекратяването на отношенията с досегашния концесионер "Нелсен - Чистота" ООД, поради неизпълнение на задълженията му по допълнителното споразумение, към съществуващия от 26.06.1998 г. договор с фирмата за дейностите по поддръжка на чистотата. Причината бе неосигурената нова техника от фирмата.
Комисия, съставена от представители на общинската администрация и председателите на групи в Общински съвет, определи "Зауба" за изпълнител на дейностите по чистотата, чрез процедура на договаряне без обявление. Предстои провеждането на открита процедура по възлагане на обществена поръчка за избор на постоянен изпълнител на почистването, информираха от общината.

Сподели във Facebook

Социално четене
Чрез социалното четене споделяте по свое желание новини от Destar.bg със свои приятели от Facebook.
Последвайте Destar.bg!
 
Най-нови от Институции
Назначиха Живка Аладжова за областен управител на...
Министерски съвет назначи Живка Аладжова за...
Системата за класиране за детските градини в Стара...
Системата за класиране на децата в детските...

04:45 Още от деня с Димитър Цонев информационно предаване/п/

Виж цялата програма на БНТ1

04:30 "Светлината на моя живот"/п./ - сериал

Виж цялата програма на bTV

04:50 "Дневникът на Венета" - токшоу с водещ Венета Райкова

Виж цялата програма на TV7

06:00 "World stories - малки истории от големия свят" - предаване на НТВ

Виж цялата програма на Нова

снимка на деня
Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници. Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници.
Автор: ДЕСТАР


DESTAR информационна агенция. Всички права запазени! Абонамент за новини (RSS) | Абонамент за newsletter