Сряда
29 Май 2024
Изпрати до (е-майл):
От (Име):
От (е-майл):
Петър Хубчев: Аплодисментите са за момчетата

25 Април 2013 - 21:16

- Автор:

Сподели във Facebook

"Аподисментите са за момчетата, които преди три-четири месеца бяха замеряни с камъни", заяви треньорът на "Берое" Петър Хубчев след победният двубой от полуфиналите за Купата на България срещу "Славия".

"Напрежението в мача беше по-голямо. Сигурен съм, че сме изиграли и по-добри мачове тук, чисто футболно, но залогът е много голям. Мисля, че тактически проявихме по-голямо търпение и в точния момент успяхме да вкараме", каза наставникът на домакините. Той заяви, че се радва, че в отборът му има момчета, които вече изживяха тръпката да играят на финал преди три години.

"Последните няколко дни бяха много тежки за мен и близките ми хора и се радавам, че успяхме да постигнем това днес", добави треньорът. Той посвети победата на играчите си и на своите близки и приятели.

Натискът на старозагорци в края на мача не е бил по тактически указания, сподели още Хубчев. Той обаче добави, че тази игра последните 10 минути показва, че отборът е подготвен добре физически, макар, че 7 или 8 души в отбора играят непрекъснато в мачовете. "Колкото повече играят като че ли толкова повече бягат. Гледахме да не се затваряме и да ритаме като коне", заяви Хубчев.

"Последното нещо, което искам да коментирам е треньорът на "Славия", каза Хубчев на въпрос как ще коментира изказванията на Вили Вуцов, че съдията е ощетил отборът му.

Хубчев добави, че при всички положения емоцията от този предстоящ финал ще е по-голяма от предишният му финал с "Черноморец" Поморие. "Макар че с отбор от "Б" група, съставен изцяло от млади футболисти да играеш финал също е добро постижение, сега за мен лично залогът ще бъде по-голям", заяви треньорът.

Той смята, че отборът има сили да стигне докрай и да вдигне Купата. Отговори и с лаконично "Да" на въпроса дали се притеснява, че странични фактори може да не позволят на отбора да победи "Левски", също като на мача на Герена през този полусезон. Няма обаче предпочитания в кой град да се играе финалът със "сините".

 

Сподели във Facebook

Социално четене
Чрез социалното четене споделяте по свое желание новини от Destar.bg със свои приятели от Facebook.
Последвайте Destar.bg!
 
Най-нови от Спорт
Нова фитнес площадка и игрище правят в Стара Загора
Заместник-министърът на младежта и спорта...
Световен шампион по шах дари купата си на Казанлъшко...
Световният шампион по шахмат за ученици до 10...
Започна европейското първенство по...
50 състезатели от 10 отбора от Румъния,...

04:45 Още от деня с Димитър Цонев информационно предаване/п/

Виж цялата програма на БНТ1

04:30 "Светлината на моя живот"/п./ - сериал

Виж цялата програма на bTV

04:50 "Дневникът на Венета" - токшоу с водещ Венета Райкова

Виж цялата програма на TV7

06:00 "World stories - малки истории от големия свят" - предаване на НТВ

Виж цялата програма на Нова

снимка на деня
Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници. Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници.
Автор: ДЕСТАР


DESTAR информационна агенция. Всички права запазени! Абонамент за новини (RSS) | Абонамент за newsletter