Сряда
29 Май 2024
Изпрати до (е-майл):
От (Име):
От (е-майл):
Отложиха делото "Балтов"

12 Април 2013 - 11:12

Сподели във Facebook

Софийски градски съд отложи делото за убийството на студента Стоян Балтов заради факта, че адвокат Асен Асенов, който защитава подсъдимия Александър Данаилов, е претърпял операция на дясната подбедрена става и няма възможност да се яви в съдебна зала.

Съдия Петя Крънчева отложи делото за 14 юни и назначи на Данаилов служебен защитник в случай, че адвокатът му не успее да се яви в съдебна зала и за следващото заседание по делото.

Подсъдими за убийството на студента Стоян Балтов са Александър Данаилов, Вили Георгиев и Светлозар Стоилов. Те са обвинени за това, че на 5 декември 2008 година, около 3 часа през нощта, пред дискотека "Амнезия" в Студентски град умишлено са убили Балтов по особено жесток начин с нанасяне на удари с тъпи и твърди предмети.

Според държавното обвинение, деянието е извършено по хулигански подбуди. Частни обвинители по делото са родителите на Стоян Балтов. Съдът прие за съвместно разглеждане в хода на съдебното следствие два граждански иска срещу тримата подсъдими на стойност 450 000 лева. Първото заседание по делото беше на 3 юли 2010 година. Тогава страните поискаха делото да бъде върнато на прокуратурата.

На 17 юли 2010 година СГС прекрати производството за убийството на Балтов и върна делото на прокуратурата за допълнително разследване. 

Истинското забавление започва на casinohaha.com . Там ще откриете ревюта на всички най-добри казина и букмейкъри в България.
Сподели във Facebook

Социално четене
Чрез социалното четене споделяте по свое желание новини от Destar.bg със свои приятели от Facebook.
Последвайте Destar.bg!
 
Най-нови от Институции
Назначиха Живка Аладжова за областен управител на...
Министерски съвет назначи Живка Аладжова за...
Системата за класиране за детските градини в Стара...
Системата за класиране на децата в детските...

04:45 Още от деня с Димитър Цонев информационно предаване/п/

Виж цялата програма на БНТ1

04:30 "Светлината на моя живот"/п./ - сериал

Виж цялата програма на bTV

04:50 "Дневникът на Венета" - токшоу с водещ Венета Райкова

Виж цялата програма на TV7

06:00 "World stories - малки истории от големия свят" - предаване на НТВ

Виж цялата програма на Нова

снимка на деня
Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници. Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници.
Автор: ДЕСТАР


DESTAR информационна агенция. Всички права запазени! Абонамент за новини (RSS) | Абонамент за newsletter