Понеделник
17 Юни 2024
Изпрати до (е-майл):
От (Име):
От (е-майл):
Броят на жертвите на 60-годишния сърбин нараснаха до 14

09 Април 2013 - 11:54

- Източник:БГНЕС

Сподели във Facebook

Броят на жертвите на 60-годишния сърбин нараснаха до 14

Кървава драма се разигра в нашата западна съседка Сърбия, където мъж разстреля няколко семейства. Първоначално той уби безмилостно 13 души - шестима мъже, шест жени и двегодишно дете. Броят на жертвите на 60-годишния сърбин нараснаха до 14, след като почина неговата съпруга.

Тежкият инцидент стана тази сутрин малко преди 5.00 часа местно време в околностите на Младеновац. Сигналът до полицията е подаден в 5.40 часа.

Любиша Богданович е излязъл от къщата и безмилостно е застрелял 13 души от съседите си. След това той стреля срещу съпругата си и прави опит да се самоубие. Двамата заедно с още една жена са настанени в Спешния-медицински център, където лекарите се бореха за живота им. Въпреки положените грижи съпругата на масовия убиец почина.

В момента лекарите се борят за живота на двамата в Спешния-медицински център, където са настанени заедно с още една жена.

Директорът на полицията в града Милорад Вельович съобщи, че 12 души са починали на място, а един е починал на път за болницата.

"Става въпрос за общо пет къщи, включително роднини и съседи. На този етап не знаем нищо нито за мотивите, нито за причините за трагедията. В момента даже няма с кого да разговаряме, защото на практика пет къщи са затворени", каза той. Вельович разкри, че Богданович първо е убил сина си, който е на 42 години, след което е тръгнал на смъртоносния си поход в четирите съседни къщи, където живеят семействата Деспотович, Стекич, Миялович и Йешич.

Масовият убиец е използвал огнестрелно оръжие, за което най-вероятно е имал разрешително.

Според съседите Любиша е бил мрачен човек и до момента не е проявявал насилие. От местата Бърза помощ съобщиха, че убиецът не е бил с психиатрични отклонения.

Кървавата баня стана в местността Велика Иванич между Младеновац и Тополе, недалеч от Белград. От полицията съобщиха още, че има и ранени при кървавия инцидент.

 

 

Сподели във Facebook

Социално четене
Чрез социалното четене споделяте по свое желание новини от Destar.bg със свои приятели от Facebook.
Последвайте Destar.bg!
 
Най-нови от Свят
1000 българи на опашки за гласуване в Лондон
 Около 1000 нашенци са се наредили на две...
Почина сърбинът убил 13 души
60-годишният мъж, който във вторник уби 13...
Мъж уби 13 души в сръбско село
60-годишен сърбин застреля тази сутрин 13...

04:45 Още от деня с Димитър Цонев информационно предаване/п/

Виж цялата програма на БНТ1

04:30 "Светлината на моя живот"/п./ - сериал

Виж цялата програма на bTV

04:50 "Дневникът на Венета" - токшоу с водещ Венета Райкова

Виж цялата програма на TV7

06:00 "World stories - малки истории от големия свят" - предаване на НТВ

Виж цялата програма на Нова

снимка на деня
Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници. Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници.
Автор: ДЕСТАР


DESTAR информационна агенция. Всички права запазени! Абонамент за новини (RSS) | Абонамент за newsletter