Вторник
2 Март 2021
Изпрати до (е-майл):
От (Име):
От (е-майл):
Библиотекар уволнен заради Harlem Shake

20 Март 2013 - 09:56

Сподели във Facebook

Библиотекар уволнен заради Harlem Shake

Снимка: ЕРА-БГНЕС

Ръководството на библиотеката на Оксфордския университет уволни един от своите служители заради това, че по време на негово дежурство студентите са танцували в сградата популярния танц Harlem Shake.

Видеото, на което около 30 студента разгорещено танцуват с костюми в библиотеката на един от най-старите колежи на университета - Saint Hilda`s College, се появи в интернет и провокира изключително негативната реакция на ръководството. Нарушителите на спокойствието бяха глобени, а дежурната в същия ден библиотекарка Калипсо Неш беше уволнена, защото не ги е спряла. Тя също така е докторант в колежа.

На записа, който вече е гледан от няколко хиляди души, се вижда, че студентите седят и спокойни се занимават в библиотеката, докато не влиза младеж облечен като футболист, който започва да танцува. След това видеото прекъсва и малко по-късно може да се види, как всички присъстващи студенти са преоблечени в костюми и танцуват по масите и столовете.

Самите "танцьори" заявиха, че библиотекарката няма никакво отношение към тяхната забава, която се е състояла по вечерно време, за да не се пречи на останалите читатели. Те поискаха Неш да бъде възстановена на работа, защото не е била в състояние да попречи на техния купон.

По-рано австралийски миньори вече загубиха работата си заради танц в стила Harlem Shake. Федералното управление за безопасност на гражданските полети в САЩ започна разследване на футболен тим на Колорадския университет, които са танцували на борда на самолет, летящ за Сан Диего. В България също имаше подобен случай, когато учител от Пловдивска гимназия беше уволнен, защото негови ученици са танцували в двора на училището. /РИА "Новости"-БГНЕС

 

 

 

 

 

 

Сподели във Facebook

Социално четене
Чрез социалното четене споделяте по свое желание новини от Destar.bg със свои приятели от Facebook.
Последвайте Destar.bg!
 
Най-нови от Общество
Само позитивни новини
Сайтът dobrinovini.com е създаден, като...
Световноизвестни тромпетисти събира Джаз форум в...
Тромпетисти от световна величина ще свирят...
Мануела Малеева откри ортопедична работилница в...
Благотворителна ортопедична работилница в...

04:45 Още от деня с Димитър Цонев информационно предаване/п/

Виж цялата програма на БНТ1

04:30 "Светлината на моя живот"/п./ - сериал

Виж цялата програма на bTV

04:50 "Дневникът на Венета" - токшоу с водещ Венета Райкова

Виж цялата програма на TV7

06:00 "World stories - малки истории от големия свят" - предаване на НТВ

Виж цялата програма на Нова

снимка на деня
Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници. Работници монтираха кошница с 32 великденски яйца в Стара Загора,за да напомнят на хората, че идват светли празници.
Автор: ДЕСТАР


DESTAR информационна агенция. Всички права запазени! Абонамент за новини (RSS) | Абонамент за newsletter